Sport og friluftsliv

Bali – verdens smukkeste land

rejser til Bali er og har altid været noget helt særligt. For de fleste mennesker er fantasien og rejser til Bali noget der er en drøm der har set ud til aldrig at blive opfyldt, men med de stadig lavere priser på flybilletter er Bali rejser kommet indenfor rækkevidde for et stadig større publikum. Det billedskønne område Gili øerne er et af de mere populære rejsemål og det er der mange gode grunde til. For det første er vandet og strandene fantastiske og indbyggerne er sindssygt søde og imødekommende. Bali rejser garanterer at du, når du rejser til Bali oplever en service som du slet ikke er vant til andre steder fra. Tempoet er anderledes på Bali men det er umuligt ikke at blive suget ind af atmosfæren og inden der er gået lang tid oplever man som turist med Bali rejser at man selv kommer ned i tempo. Pulsen falder og man begynder at gå lidt langsommere og i det hele taget tage tingene lidt mere roligt.

Andet end bare strande

Indrømmet strandene ER helt fantastiske på Bali og ikke mindst på Gili øerne, men når man rejser til Bali er der SÅ meget mere der kan opleves. Store dele af øerne er dækket af høje bjerge med de karakteristiske terrasser hvor befolkningen gennem mange hundrede år har dyrket deres ris og andre afgrøder. Bali rejser inkluderer, eller bør i hvert fald inkludere at man sætter god tid af til at opleve mere end bare strande og badning. En tur ind i de tætte jungler hvor man kan opleve det rige dyreliv vil være en uforglemmelig oplevelse for alle både voksne og børn.

Ikke så fjernt som tidligere

‘Man siger jo at verden bliver mindre hele tiden og dette gælder naturligvis også for muligheden for at komme til Bali. Bali ligger ikke lige om hjørnet, men hvis man har tiden og lysten til at få en helt enestående og unik oplevelse så bør rejser til Bali øverst på ønskesedlen.

Relaterede nyheder