Balloner til enhver anledning

Så er det igen blevet den tid på året. Alle i familien holder fødselsdage, der er konfirmationer og vi skal holde en barnedåb for vores lille dreng. Planlægning til de festelige dage er allerede gået igang og der er meget der skal planlægges og meget der skal købes ind.
Til fødselsdagene skal vi have købt flag, Festlige balloner, gaver og mange andre ting. Det er en pigefødselsdag så vi skal have balloner i lyserød, rød og andre farver som tøsen elsker.

Konfirmationen er for vores en af vores gamle nabo knægte der holder stor fest i haven. Vi har aftalt at hjælpe til med alt det praktiske. Vi skal have sat telt op i haven, handlet pynt ind der skal sættes op i det store havetelt. Vi skal finde en leverandør af maden og vi skal med sikkerhed et smut til tyskland og handle drikkevarer til den store fest. Men hvor meget skal man købe? Der kommer 40 gæster, og vi regner med at hver deltager cirka drikker to eller tre sodavand eller øl. Så vi må hellere have den store trailer med på turen over grænsen.
Pynten til teltet skal være balloner i verdens farver, og med et utal af mønstre og størrelser. Det er aftalt at vi skal have nogle flotte grå med blomster print. Disse er ret unikke og findes ikke alle steder. Men vi har fundet en webshop der tilbyder lige netop denne variant. Det kommer til at se så flot ud, og vi er sikre på at knægten kommer til at få en brag af en fest.

Når aftenen skal starte bliver der sendt en masse festelige balloner til vejrs. Dette bliver med sikkerhed et unikt og smukt syn. Vi planlægger at sende 50 eller 100 til vejrs. Vi tænker, at det skal være i rød, hvid og blå nuancer. Men vi må se hvor mange vi kan få i disse farver.
Barnedåben for vores lille dreng bliver i blåt tema, og der skal også her købes en masse pynt og dekorationer i blå og lyseblå.