Bliv klogere på livet og dig selv med et højskoleophold

Ønsker du at blive klogere på dig selv, på verden og dine drømme – så skulle du prøve et højskoleophold. Uanset om du fordyber dig i et bestemt fagområde eller prøver lidt af hvert, vil du møde et intenst, mangfoldigt fællesskab med tid og rum til udvikling, blive involveret i verdens udfordringer og skabe livslange venskaber. Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

Så drømmer du om at komme på højskole, så er Brandbjerg et rigtig godt bud – med 8 fagmiljøer med over 65 fag, store rejser, oplevelse og indlevelse, bliver et ophold på Brandbjerg Højskole en investering for livet.

Brandbjerg.dk

Klogere på livet

Her bliver du klogere på dig selv, på verden og dine drømme. Uanset om du fordyber dig i et bestemt fagområde eller prøver lidt af hvert, vil du møde et intenst, mangfoldigt fællesskab med tid og rum til udvikling, blive involveret i verdens udfordringer og skabe livslange venskaber.

Dit nye hjem

Brandbjerg er et hjem, hvor man kan være sig selv, både når man har store armbevægelser, vilde visioner og fantastiske drømme, og når man har brug for ro, en varm omfavnelse og et fordomsfrit øre. Her rummes det store udsyn, fordybelsen og virkelysten, og her rummes fiaskoen, den manglende energi og det svigtende mod. Det er den rummelighed, der sikrer plads til både din faglige, din sociale og din personlige udvikling, der vokser i takt med, at forholdet til de andre bliver stærkere. Brandbjerg er også en familiehøjskole for hele familien. Kom og vær med til et familiekursus med familien i centrum. Her skabes rammen om en hel uges kvalitetstid i familien. Målet er, at man er sammen med sine børn i spændende aktiviteter, men også mødes med andre på tværs af alder og interesser. En rigtig højskoleuge med morgensang, godnathistorie og workshops hvor I kan lave alt det sammen, som I aldrig får gjort i hverdagen.

Brandbjerg er også en sommerhøjskole, med en masse tilbud sommeren igennem, så prøv en enderledes ferie.