Uddannelse & Ledelse

Bliv klogere på livet og dig selv med et højskoleophold

Hvad skal du lave til sommer?

Midt i Jylland ligger Jelling og her ligger Brandbjerg Højskole, der tilbyder både Højskole Familiehøjskole og Sommerhøjskole. Midt mellem Vejle, Billund og Silkeborg ligger den smukkeste natur og byder velkommen til et højskoleophold. Mange danskere benytter de billige flypriser til at tage sydpå, så de er sikker på en klar himmel, konstant sol og eksotiske strøg. Er man ikke til hedebølger og de eksotiske strøg, men hellere vil være i det dejlige Danmark, så tilbyder Brandbjerg en anderledes sommer med masser af socialt og med mulighed for at lære nyt eller lære mere. Højskolen er beliggende i en gammel, smuk og kridhvid herregård, der pryder det smukke landskab.

Kun det bedste tilbydes

Højskolens køkken arbejder med økologi og bæredygtighed. Køkkenet gør meget ud af velsmag, og der vil derfor være noget for alle ganer. Der vil være masser af sunde retter og velsmag samtidig med, at køkkenet arbejder med at nedbringe madspil. Når ikke livet nydes ved maden, så tilbyder højskolen forskellige temaer i de forskellige uger. Blandt andet tilbydes der højskoleophold om musik og dans, personlig udvikling, politik og samfund og selvfølgelig et kursus om bæredygtighed. Højskolen har også specialiseret sig i ski og idræt, projektledelse samt kunst og håndværk. Der er altså noget for enhver smag.

 

Hele året rundt

Ønsker man et længere højskoleophold, så tilbyder Branbjerg Højskole kurser, der varer 5, 12, 18, 24 eller 43 uger. De længerevarende kurser kan omhandle de tidligere nævnte fag bare i en længere periode. Vil man gerne på en uges højskole om vinteren, så tilbyder Brandbjerg Højskole en uges udenlandsophold Costa Rica eller Sydafrika om efteråret samt til Catalonien om foråret, hvor man følges ad som gruppe.

Sammen eller hver for sig

Der er mulighed for at få eget værelse, hvor man også har eget toilet og bad. Det vil sige, at er man en af dem, der har brug for lidt ro omkring sig, så er det også muligt på Brandbjerg. Gå en tur i den smukke natur, spis den naturlige og økologiske mad og lad dig inspirere til fremtiden. Nutidens hverdag er fyldt med alle mulige input, og nogle gange er det godt at trække sig og fokusere. Lad dig inspirere af deres meget fortællende hjemmeside Brandbjerg.dk.

 

Relaterede nyheder