Sport og friluftsliv

Bliv mere kompetent til dit næste drømmejob

Vigtigt at man bruger tid på at studere

Det er i dag mere og mere vigtigt at man bruger tid på at studere da flere og flere jobs kræver flere og flere adgangskrav for at få jobbet. Udover erhvervserfaring så er uddannelse noget af det vigtigste for at man får sit drømmejob. Man kan på SDU læse mange forskellige uddannelser indenfor bachelor, kandidat, efteruddannelse og diplomuddannelser.
En bachelor i statskundskab er et godt udgangspunkt at have når man skal ud og søge job efterfølgende.

Hvad gør man hvis man ikke har de fag som kræves for at starte på ens drømme studie?

Hvis man som så mange andre ikke har de adgangsgivende fag eller karakterer der skal til for at komme ind på ens drømme studie så tilbyder SDU også muligheder for at tage kurser i de fag man måtte mangle for at kunne påbegynde den uddannelse som man gerne vil læse. Vil man f.eks. gerne have en bachelor i statskundskab men man mangler måske at tage et fag på A niveau fordi man kun havde det på B eller C på gymnasiet så er der mulighed for at læse dette på SDU.

Hjælp til at vælge studie

Hvis man som så mange andre har svært ved at vælge på hvilken hylde man gerne vil ende så er der også hjælp at hente ved SDU. De tilbyder nemlig rådgivning og vejledning i hvad man har af muligheder og hvad man godt kunne tænke sig at læse.

Kom i gang med at søge

Det er dog vigtigt at man kommer i gang med at søge nu hvis man gerne vil starte på sit drømmestudie allerede til september. Det er nemlig sidste udkald for kvote 1 den 1 juli. Er man derfor klar over hvad man gerne vil læse f.eks statskundskab og man opfylder de krav som der er til den pågældende uddannelse så er det bare med at søge og blive en del af et spændende og godt studiemiljø. Hos SDU finder man kun gode lærer og man får en undervisning der kan måle sig med alle landets andre universiteter.

Relaterede nyheder