Curly Girl Metoden

‘Curly Girl-metoden’ er et begreb som er dukket op indenfor skønhed og styling indenfor de seneste år. Begrebet dækker over et fænoment, der handler om, at krøllet hår skal have en særlig form for pleje, når det kommer til vask, efterbehandling og styling, for at undgå det bliver kruset, og så håret og krøllerne ikke mindst, fremstår flot og velplejet og krøllet.

Curly Girl-metoden er således en hårplejerutine, hvor man anvender hårprodukter til krøllet hår. Når man anvender produkter til krøllet hår, vil man give håret netop den pleje, det har brug for, således krøllerne kommer i spil på bedst mulig vis, så man rigtig kan få et lækkert bounce curl.

Hos webshoppen www.curlsforyou.dk finder man alt indenfor produkter, som bruges til curly girls-metoden. Fremgangsmåden består blandt andet af, at man ikke længere vasker sit hår i almindeligt shampoo, da det som oftest indeholder silicone, der ligger sig som en hinde på håret. I stedet bruger man en rensebalsam eller det, som indenfor curly girl-metoden kaldes en ‘low poo-shampoo’. En low poo-shampoo er en shampoo, som ikke indeholder silicone, sulfater samt alkoholer, som ikke er godt for hår med krøller i. Et krøllet hår har brug for masser af pleje, så krøllerne fremstår bløde og lækre fremfor tørre og krusede.

Der findes et hav af produkter og brands indenfor curly girl-metoden, og et af de brands som kan bruges til curly girl-metoden er innersense, eller Innersense Organic Beauty, som det hedder. Produkterne er fremstillet uden skrappe kemikalier, og alle produkterne fra innersense er økokologiske og ikke testet på dyr.

Noget man også kan bruge til håret, når man gerne vil anvende curly girl-metoden er en diffuser fra deva curls. En diffuser bruges når håret føntørres, men skåner håret, og frembringer krøllerne på bedste vis. Læs meget mere på curlsforyou.dk