Cykelskure med æstetik og høj kvalitet


Søger du efter muligheder for at afskærme din cykel mod vind og vejr, så er et overdækket cykelskur løsningen for dig.

Med et overdækket cykelskur fra Bases kan du skærme din cykel mod vind og vejr, og du får et funktionelt cykelskur, der er designet og udformet i solide vedligeholdelsesfrie materialer.

Størstedelen af konstruktionen er udført i højkvalitets aluminium, men der er bestemt mulighed for at tilvælge materialer, alt efter smag og behov. Materialevalget gør, at du skal bruge minimal arbejdsindsats for at holde skuret.

Bases har stort fokus på, at funktionaliteten skal gå op i en større helhed med et flot og stilfuldt design. Du kan derfor regne med et kvalitetsprodukt, der er 100 % gennemtænkt og gennemtestet. Alle cykelskure fås i både åbne og lukkede modeller.

Typer af cykelskure

Et cykel skur fås i mange varianter.

Et lukket cykelskur har den fordel, at der bliver passet ekstra godt på cyklerne, så de sikres mest muligt mod for eksempel cykeltyverier samtidig med, at cykelskurene skal være nemme at vedligeholde. Cykelskuret tilpasses individuelle ønsker og behov samtidig med, at der tages højde for de omgivelser, som cykelskuret skal passe ind i.


Et åbent cykelskur er nok det mest almindelige. Du får stadig afskærmning fra regn og slud, men det er nemt for dig og andre at sætte cyklen ind og hente den igen. Cykelskure fra Bases kan udformes i mange forskellige størrelser og designs, og de bliver alle fremstillet af solide materialer med fokus på både funktionalitet, kvalitet og æstetik. Et åbent cykelskur beskytter din cykel mod de danske vejrforhold, og er vedligeholdelsesfrit ? nemt og enkelt.

Kig forbi Bases hjemmeside, og se hvilke løsninger de kan tilbyde. Der er helt sikkert en løsning for dig, hvad end du er privatperson eller virksomhed.