Dahls Gravering

Leder man efter smukke gaver, det kan være til konfirmanden eller jubilaren, så bør man slå et smut forbi Dahls Gravering. Hos Dahls Gravering finder man alt indenfor firmagaver, dåbsgaver, konfirmationsgaver, julegaver samt meget meget mere. En gave må gerne være noget personligt, særligt hvis der er tale om en dåbsgave eller en konfirmationsgave, og det er netop, hvad man kan købe hos Dahls Gravering. Er det en dåbsgave, man er på udkig efter, så har Dahls Gravering for eksempel bordflag, sparebøsser, dåbsrør og meget mere. Alt sammen kan naturligvis graveres med barnets navn og dåbs- eller fødselsdato, så det bliver en endnu mere personlig gave. En af de meget smukke ting, man finder hos Dahls Gravering er bordflaget fra Piet Hein – Dahlsgravering kan gravere lige hvad man vil have til at stå på det. Bordflaget kommer i flere forskellige højder, så man kan vælge alt efter hvilken højde, man finder pasende.

Andre ting man også finder i sortimentet er smukke metalskåle fra Piet Hein, forskellige flotte smykker og glas samt karafler fra Rosendahl. De har også pokaler, som kan bruges til eksempelvis årets firmaturnering i bowling eller som præmie til anden sport. Også her kan man få graveret lige hvad man vil ind i pokalen, så den kan blive et varigt minde om en sejr og chefen i bowling eller gokart.

Dahls Gravering er en virksomhed, der beskæftiger sig med alt indenfor gaver og gravering. Udover graveringen og salg af diverse gaveartikler, designer de også selv smykkerne, som de sælger, så når man køber et smykke hos Dahls Gravering, kan man være sikker på, at det er et unikt smykke, man køber. Som noget andet kan de også udarbejde skilte ved at fræse dem. Dahl Gravering udfræser skilte i stål, plastik, messing bare for at nævne nogle af de materialer, som de bruger. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for Dahls Gravering.