En perle i Nordjylland

Danmark er et smukt, men nogle gange overset land at holde ferie i. Vi har mange steder, hvor der er utrolig flot natur og historiske seværdigheder. Og der er stor forskel på, om du vælger at holde din ferie i det sydlige danmark, hvor der måske ikke er så kuperet i terrænnet eller om du vælger at holde den ved Dollerup Bakker i det midtjyske.

I Nordjylland finder du et sted, hvor du kan opleve en usædvanlig smuk natur og vesterhavets dejlige bølger. Slettestrand er et Lækkert feriecenter i Nordjylland , hvor du kan tage familien med på en fantastisk ferie. Der er mulighed for både mountainbike, gåture, trækture på hest, yoga eller afslapning – alt afhængig af, hvad du er til, så er der garanteret noget for dig. Og du kan bo med blot 200 meter til Vesterhavet i Slettestrands ferielejligheder, som er lyse og velindrettede ferieboliger med plads til op til 16 personer. Uanset om der skal være plads til alle ved den årlige familiesamling, om du skal have lavet et firmakursus eller bare på et weekendophold, så kan du få det der.

Også til firmaudflugter, lejrskoler og kurser

I forhold til firmakurser, så har Slettestrand stor erfaring med samarbejdsøvelser og teambuilding, og de kan tilbyde et supergodt gastronomisk teambuildingsforløb i naturen, hvor sammenholdet er i fokus. Der vokser mange spiselige planter ved Jamm og Nordisk Brænderi kan også inddrages i kurset, ligesom de vilde urter kan sammensættes og bruges i brygningen af øl.

Akustiske koncerter, foredrag, vinsmagninger og meget mere, kan inddrages for at give den helt rette oplevelse.

Er du til mountainbike, så er du havnet det rette sted. Ejerne af Slettestrand, ja faktisk en stor del af familien Kronborg, er passionerede mountainbikere og kender derfor området rigtig godt. Der tilbydes almindelige, teknik og instruktørkurser.