En shopaholics bekendelser

Jeg er ikke (længere) tilhænger af, at det kun er kvinder, der elsker at shoppe. For mænd kan i den grad også finde ud af at bruge penge. Dog vil jeg sige, at jeg som kvinde til gengæld gerne melder mig under fanerne, når det handler om at shoppe lækkert tøj. Selvom jeg synes, det er særligt dejligt at købe dyre mærker, fordi designet og kvaliteten er yderst lækker, så kan jeg på den anden side også virkelig godt lide at bruge penge på billigere mærker. For mig handler det ikke om, at det skal være dyre mærker. Det handler om, at det skal være pænt. Faktisk består mit klædeskab af en god blanding af dyrt, semi-dyrt/semi-billigt, og billigt tøj. Jeg mixer og matcher på kryds og tværs, og ser ikke det som een udvej, at jeg kun skal have ét mærke eller én farve tøj i skabet.

Når det kommer til indkøb af tøj, så er det en ekstra bonus, hvis tøjet kan findes på ‘bud’ eller som genbrug.