Sport og friluftsliv

Få din egen freelance sekretær

Har du svært ved at nå det hele?

Det er ikke nemt at drive forretning. Når man driver forretning, er der mange ting, som man skal tage højde for. Det er ikke altid lige, at man har tiden til det hele! Når man fokuserer på at løfte forretningen til et højere niveau, kan det være svært at nå at lave sekretæropgaver i mellem tiden. Samtidig ved man godt, at sekretæropgaver ikke kan undgåes. Det er nødvendig i enhver forretning, at telefonen bliver passet, at man laver bogføring, fakturering, besvarer e-mails etc. Hvis man ikke nå at få udført sine sekretæropgaver, kan det ende med at man mister nogle kunder. Det kan for eksempel være, at man får en vigtigt e-mail fra en kunde. Men på det tidspunkt har man travlt med at etablere et nyt samarbejde med en potentiel partner. Så får man måske ikke besvaret e-mailen, og man har mistet muligvis en vigtig kunde. Derfor må man søge hjælp, hvis man ikke selv kan klare sekretæropgaver.

Få din egen freelance sekretær

Det er dog ikke altid, at det et nødvendigt at ansætte en sekretær på fuldtid. På nogle tidspunkter kan man have mange sekretæropgaver, hvor der på andre tidspunkter næsten ikke er nogle. Derfor ville det være ret dyrt, og unødvendigt at ansætte en sekretær på fuldtid. Det man kan gøre er at ansætte en freelance sekretær. Hvis man har administrative opgaver, som man har svært ved at nå, kunne en freelance sekretær være løsningen.

Sekretærservice hos Comeback

Man kan få en sekretærservice hos Comeback. Comeback har et personale af veluddannede og erfarne sekretærer. Sekretærer hos Comebacl løser alle former for sekretæropgaver, som f.eks. Fakturering ? Bogføring ? Debitorstyring ? Indtastningsopgaver ? Tekstbehandling etc. Sekretæropgaverne kan udføres fra Comeback’s eget kontor, så man behøver ikke etablere et kontor til sekretæren. sekretærservice er en meget fleksibel og effektiv løsning! Se mere på www.comeback.dk

Relaterede nyheder