Få frisk vind i bilen med airconditionservice

Selvom sommeren for længst er overstået og det ikke just er sæson for at køre med aircondition tændt i bilen, kan det alligevel være en rigtig god idé at få lavet et servicetjek på bilens airconditionsystem. Med airconditionservice sikrer man nemlig, at airconditionsystemet holder mange år fremadrettet samt, at det er er frisk luft, som ventileres ud i bilen.

Hos DinBilpartner.dk kan man nemt og hurtigt booke tid til airconditionservice. Med en airconditionservice fra Dinbilpartner.dk sikres indeklimaet i bilen. Et servicetjek på bilens aircondition består i, at man får renset og desinficeret anlægget indvendigt i bilen. Her er det vigtigt at understrege, at tilbudet om airconditionservice hos DinBilpartner.dk udelukkende gælder for klima- og airconditionanlæg, som er 100 % funktionsdygtige. Er det, i forbindelse med servicetjekket, nødvendigt med en egentlig reparation af anlægget, skal der medregnes reservedele og mekanikertimer.

DinBilpartner.dk har værksteder fordelt over hele Danmark. Udover airconditionservice til bilen tilbyder de også et væld af andre services. Dette er eksempelvis vejhjælp, som gælder i både Danmark men også resten af Europa, finansiering til køb af ny bil, leasing af ny bil, såfremt man ikke ønsker at købe, online booking af mekanikertider og servicetjek, samt DinBilpartner-kortet, som er en service, hvor man som kunde kan dele betalingen af sin mekanikerregning op, således det ikke bliver een stor post på budgettet på een gang. Der løber hverken renter eller gebyrer på, så man slipper ligeledes for, at regningen bliver endnu dyrere, fordi der løber dyre afgifter på. Lige nu kører DinBilpartner.dk ekstra tilbud, hvor man kan sende sin bil til service og/eller reparation hele oktober, november og december, men vente med at betale regningen til 1. marts 2019.

DinBilpartner.dk byder alle kunder velkommen.