Sport og friluftsliv

Fandt billigt flyttefirma på nettet

Da jeg skulle flytte sammen med min kæreste havde vi brug for et fragtfirma, som kunne fragte alle mine større møbler hjem i vores fælles lejlighed. Jeg ville nok mest af alt ønske, at jeg kendte til en flyttemand, som måske kunne hjælpe mig gratis eller i det mindste for nogle billige penge. Da min kæreste og jeg stadig er på su er budgettet nemlig lidt stramt og derfor prøver vi så muligt at spare penge hvor vi nu end kan. Desværre kender vi ikke rigtig en flyttemand, så vi begyndte i stedet at lede rundt omkring på nettet efter et billigt flyttefirma, som kunne hjælpe os med at flytte alle vores møbler. Det ville blive lidt af en dyr omgang, da det både er min kæreste og jeg der skal have flyttet alle vores ting fra hver vores lejlighed.

Fandt billigt flyttefirma på nettet

Min kæreste gik på nettet for at lede efter et billigt fragtfirma, som måske kunne fragte vores møbler til vores nye lejlighed. Efter en lille søgning fandt min kæreste frem til et flyttefirma, som oven i købet kunne klare det hele på en enkelt dag og samtidig også gøre det rigtig billigt. Vi kontaktede derfor Cargoshift flyttefirma, for at høre, om de kunne komme op med et rigtig godt tilbud på vores flytning. Det kunne de heldigvis også godt. Inden vi takkede ja til det, kontaktede vi også to andre firmaer, for at se hvem der kunne gøre det billigst for os. Det var heldigvis det første firma, og vi ringede derfor straks tilbage og de fandt en tid. Ud over at det var et billigt flyttefirma, så var servicen virkelig i orden. Ikke nok med, at de flyttede alle tingene for os, så bar de dem oven i købet også helt ind i vores nye lejlighed og hjalp med at samle møblerne. Aldrig har jeg oplevet så god service før og jeg vil derfor helt klart anbefale dem til andre.

Relaterede nyheder