Sport og friluftsliv

Fede oplevelser med strip

En hver festlig aften kan blive endnu sjovere og bedre med lidt professionel strip

Når man skal arrangere en festlig aften i en særlig forbindelse, så kan man vælge at hyre en professionel stripper som kan komme og lave et rigtig godt strip show og varme op under aftenen. Herunder vil vi på bloggen komme med nogle anbefalinger til hvornår det er en rigtig god ide at bestille noget strip til en god aften.

1. Polterabend – en meget efterhånden traditionel ting eller event til en polterabend er at booke en professionel stripper til at komme og lave et fedt og provokerende strip show for den kommende brudgom. Det er derfor typisk en kvindelig stripper fra Stripdanmark.dk der kommer ud og udføre sit professionelle underholdende og lidt frække strip show. Men det kan også sagtens være en mandlig stripper der kommer ud til pigernes og brudens polterabend, hvor der skal fyres lidt op under kødgryderne.

2. Logeaften – der findes rigtig mange af de såkaldte herreklubber derude hvor man ofte har en særlig begivenhed i form af en såkaldt julefrokost eller logeaften hvor det ville passe sig rigtig godt ind hvis der kom en flot og lækker stripper forbi til et kort og kontant show hvor de skal give fyrene og mændene en friaften og lidt andet at tænke på end regnskaber og forpligtelser.

3. Drengeaften – når mænd er værst er de i flok, og de kan overhovedet ikke undgå at kaste sig over smukke damer når de er alene. Derfor er der rigtig mange gutter i alle aldre der bestiller strip i forbindelse med en sjov aften. Prisen er nemlig helt perfekt hvis man er ti til femten drenge der for eksempel skal holde julefrokost eller jubilæum og så have fyret lidt ekstra meget op for stemningen. Derfor går mange i god tid ind på hjemmesiden Stripdanmark.dk hvor man kan vælge mellem et bredt udvalg af dygtige og professionelle og ikke mindst søde piger der er gode til at strippe og har så smukke kroppe at man næsten skulle tro at det var løgn.

Der er ingen sure miner når man holder fest med en særlig gæst

Så hvis man snart skal igang med at planlægge en særlig fed aften eller aktivitet for en god og gammel vennegruppe, så kan det herfra anbefales at man bestiller strip hos en god og dygtig stripper som kan give aftenen eller weekenden noget ekstra og særligt krydderi, og hvor man kan have en masse ekstra sjov og ballade i selskab med hinanden på en helt ny måde. Se, det er sjov og ballade i en helt anden liga end man er vant til, og det er aldrig en kedelig aften med smukke damer.

Relaterede nyheder