Fedtfrysning

Fedfrysning lyder som en kold fornøjelse, eller som hvis man fryser smør eller olie ned, men faktisk er det en ny kirugisk måde, hvorpå man kan smide fedtet, uden man skal igennem en kosmetisk operation. Hos Bodyshape-Esbjerg finder man en af de allermest erfarne klinikker i Danmark, som beskæftiger sig med, og som tilbyder sine klienter, fedtfrysning. Fænomenet fedtfrysning er en forholdsvis ny kosmetisk teknologi, og derfor er det stadig ikke meget udbredt i Danmark Så meget desto mere kan man være sikker på, at man bliver mødt af erfarende og komptetente medarbejdere, hvis man ønsker en fedtfrysningsbehandling hos Bodyshape-Esbjerg.

Fedtfrysning går ind og reducerer fedtcellerne på de steder af kroppen, man ønsker dem fjernet eller reduceret. Fedfrysning er ikke en magisk måde, hvorpå man taber sig, og derfor er det vigtigt, at man er stabil i vægt, det vil sige, at man har tabt sig det, man vil, men hvor man simpelthen ikke kan smide det resterende fedt. Efter een behandling er ca en tredjedel af fedtcellerne frosset væk, og her understreges det, at de ikke kommer tilbage på kroppen. Man får altså en varig effekt af fedfrysningen, og der er påvist effekt på 9 ud af 10, uanset køn, alder og fysisk form.

Det er de fleste områder på kroppen, som kan behandles med fedtfrysning, og er der nogle områder, som typisk er de, der arbejdes med. Disse områder er maven, knæ, lænd, samt lårene. Det er ikke nødvendigt, at man hviler eller tager den med ro efterfølgende, og man kan derfor gøre sine daglige gøremål, som normalt.

Som tidligere nævnt er det vigtigt, at man har stabil vægt og, at man ikke tager på i vægt efter behandlingen. Gør man det, vil fedtcellerne blive gendannet, og resultatet bliver derved ikke varigt. Fedfrysning er godkendt af myndighederne, og vil man læse mere, kan man kiggere nærmere hos Bodyshape-Esbjerg.