Find din hund med GPS sporing

At miste sin hund er helt forfærdeligt. Det er nok alle hundeejeres største mareridt, at ens elskede hund enten pludselig dør eller simpelthen bliver væk. Hvis man er på ferie og hunden render væk, står man pludselig der og kan intet gøre. Hunden kender ikke området, og kan komme til at forvilde sig længere og længere væk. I sådan et tilfælde er GPS sporing perfekt. Hos Se mere på zenztrack.dk kan man købe billig GPS tracker til alle formål, bl.a. til hund, hvor trackeren sættes fast som et halsbånd. Det er en smart lille GPS tracker som kun vejer 45 gram, den er 100% vandtæt, og så er der 5 dages standbytid på batteri. Derved kan du nemt finde din hund, uanset hvor den befinder sig, via en sporingsportal som man får adgang til.

Sporingsportal med mange muligheder

Når man køber en GPS tracker, bliver man koblet op på en sporingsportal, og derigennem kan man se og følge sine trackere. Desuden kan man opsætte områdealarmer og bevægealarmer.
Hvis man har valgt GPS tracker til f.eks. sin bil, vil en bevægealarm være nyttig. Der kan man opsætte den således, at der starter en alarm hvis bilen bevæger sig i bestemt tidsrum, f.eks. om natten. I portalen kan man opsætte et ubegrænset antal alarmpersoner, som så får besked via sms eller mail hvis alarmen udløses.

I Sporingsportalen kan man desuden se de sidste 12 måneders historik, og se hvor GPS trackeren har befundet sig på et givent tidspunkt.

Sporingsportalen kan du få tilgang til via pc, tablet eller mobil. Den fungerer på en god og brugervenlig måde på alle disse platforms, hvor den skalerer sig til at passe til den givne browser.

Så hvis du går og bekymrer dig for at miste din hund, vil det være en stor tryghed for dig at få en GPS tracker. Så kan du trygt tage på ferie, og vide at hvis din elskede hund løber væk, kan du finde frem til den igen.