Fritid

Find en billig maler

Sådan finder du en billig murer

Det er meget vigtigt at når man flytter i et nyt hus, at man finder en billig murer, der findes mange tilbud ude i byen, hvor man kan fremskaffe en billig murer. Men nu bliver det næsten ikke nemmere, du kan nemlig med Byg3.dk få hjælp til at finde en billig murer. Du henter blot 3 tilbud, og inden for 3 dage, får du 3 tilbud på din næste murer.

Hvordan fungere konceptet?

Konceptet er ret simpelt, og slet ikke så svært at forstå. Det er nemlig meget simpelt. Du går ind på Byg3.dk, finder det som du skal bruge. Når du har fundet eksempelvis en brolægger eller et andet byggetilbud, så beskriver du blot din opgave, og inden for kun 3 dage, så modtager du 3 tilbud, fra en brolægger i dit nærområde. Og du skal ikke længere tænke på noget, udover at se arbejdet blive fuldført for dig, og du skal selvfølgeligt selv afregne med den håndværker i sidste ende. Du er med stor sikkerhed sikret god kvalitet, og en god pris, eftersom at man selv vælger håndværkeren, ud fra flere forskellige tilbud.

Hvad koster en maler?

Prisen på en maler kan svinge meget. Faktisk kan det være alt fra 300 kr i timen og helt op til 600 kr i timen, men det er meget forskelligt, alt efter hvor du bor i landet, og hvem du vælger. Hovedstadsområdet er altid en smule dyre, da prisen for at bo inde i byen, er lidt dyre end at bo eksempelvis på landet, derfor kan det faktisk godt være en fordel til tider, at vælge en håndværker som måske bor 10-20 km væk fra dig, alt efter hvilken opgave det drejer sig om.

Relaterede nyheder