Flot brugskunst fra Crocca.dk

Smag er mange ting, men jeg syntes at der er mange flotte brugskunst ting hos crocca.dk – og jeg har da også selv været forbi deres hjemmeside, og købt en del til min bolig. Jeg er især tilhænger af deres langtidsholdbare blomster i flotte farver – så når de ikke kan mere, så bestiller jeg bare en ny – de holder jo op til 6 måneder, så det er ikke så mange buketter på et år – men så kan jeg skifte farverne på blomsterne, og det bliver som en ny brugskunst i min stue eller hvor jeg nu ønsker at sætte dem. For jeg kan også godt lide at mit badeværelse ser hyggeligt ud, så her kan der af og til også godt komme en af de der dejlige buketter fra Crocca. Min altan har fået nogle flotte havekrukker og lanterner crocca.dk, så det bliver dejligt igen at kunne komme ud og nyde dem.

Brugskunst til badeværelset

Mit badeværelse bliver som sagt også dekoreret med flot brugskunst fra crocca.dk, og mange af mine gæster siger at det er rigtig hyggeligt at komme derud. Jeg elsker også at nyde et dejligt karbad, mens jeg kan have stearinlys tændt og ligge der og nyde den boligindretning jeg har fået lavet her. Jeg oplever også flere og flere af mine venner der har hygget lidt på deres badeværelser, så måske er det en ny trend der er kommet til. Et er sikkert, jeg elsker at indrette min bolig med flot brugskunst, som jeg kan nyde dagen igennem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *