Sport og friluftsliv

Forøg dine chancer for at finde en bolig

Det er ikke nemt at være studerende

Det er virkelig en fed tid, når man når dertil i livet at man skal flytte hjemmefra sine forældre for at komme ud og klare sig selv, og begynde på et nyt studie hvor man udover at lære en masse nyt stof, også møder en masse nye mennesker. Men desværre så er det ikke ret nemt at finde noget at bo i når man skal til at studere i en af vores store byer, for konkurrencen om værelser til leje og små lejligheder er benhård for der er rigtig mange om buddet. Men hvis du er en af de mange der søger efter værelser til leje, kan du øge dine muligheder markant ved at oprette dig på Findroommate.dk for her kan du slå dig sammen med andre der er i samme situation og I kan dermed få et forspring idet I sammen kan kigge efter en større lejlighed, end du har råd til hvis du er alene om huslejen.


Hvis du allerede har fundet drømme lejligheden, og har plads tilovers kan du selv tilbyde udlejning af værelser, for at find lejer. Det kan jo være at din nuværende roomie, er færdig med sit studie og skal videre til et andet sted i verden, eller det kan være andre forhold der gør at du pludselig har mulighed for udlejning af værelse. Uanset hvad baggrunden så er, kan du lynhurtigt find lejer ved at annoncere med på findroommate.dk og dermed få en eller flere at deles om udgifterne med.

Ikke kun økonomi

Men det at dele bolig med andre er selvfølgelig ikke kun et spørgsmål om kroner og ører. Der er i ligeså høj grad tale om noget socialt. Det er nemlig slet ikke så nemt at flytte til en storby hvor man ikke kender ret mange i forvejen, og hvis man endelig kender nogen der allerede bor i byen, så har de jo allerede deres etablerede netværk som man skal passe ind i. Men hvis du tilbyder Værelser til leje, så kommer du tæt på folk der er i præcis samme situation som dig selv.

Relaterede nyheder