Gå på opdagelse på et slot

Har man et juleønske om at komme på slotbesøg, så kan det være en god ide at se nærmere på Gavnø slot. Her har man alletiders mulighed for at finde en utroligt dejligt julebazar for hele familien. Ønsker man derfor at gå på opdagelse på et slot, så kan det anbefales at man besøger Gavnø slot her og nu, og i den kommende juletid. Her kan man møde nisser, julemænd og damer, samt få æbleskiver, vaniljekranse, kaffe, kakao og købe julepynt i lange baner. Er man derfor til jul og hygge, så kan det være en god ide at se nærmere på denne kommende julebazar, som findes her og nu. Ønsker man at finde en god hjemmeside, hvor man kan se nærmere omkring priser og oversigter af billetter, så skal man blot tjekke denne hjemmeside ud, som er lige her http://www.gavnø.dk/. Herinde har man alletiders mulighed for at se alt ,hvad slottet har at byde på i den kommende juletid. Her kan man både finde aktiviteter for børn og unge, men også for de voksne, og bedsteforældrene.

Se derfor nærmere på denne hjemmeside, som findes lige her http://www.gavnoe.dk/. Herinde har man alletiders mulighed for at se dagens program, og tilmelde sig forskellige aktiviteter. Slottet ligger på Gavnø, som er en ø ude for Sjælland. Bor man derfor på Sjælland, så er der kort køretid til øen, og man kan være sikker på at få sig en rigtig spændende oplevelse på slottet.

Årlige tradition

Der er mange familier, der har et besøg til slottet, som en årlig juletradition, og igen i år, kommer der mange spændende aktiviteter for hele familien, samt god julemad og masser til den søde tand. Der er også gode muligheder for at købe den helt rette kirsebærsovs, samt at handel julegaver i denne julebazar. Se derfor nærmere på Gavnø slot allerede i dag, og få jer en dejlig oplevelse for hele familien her og nu.