Sport og friluftsliv

Har man brug for pusleplads ?

En beskrivelse af pusle ting og tips

Der er mange forskellige måder, man kan skifte sit barn på, nogle benytter sig af en pusleplads med et puslebord, og et lille stykke legetøj eller noget, så barnet ikke bliver distraheret alt for nemt, som mange børn gør, når der specielt er mange nye indtryk og mennesker omkring det, ting kan også sagtens være forstyrrende, alt fra en plante til en sko. Man kan også gøre det i barnevogne og i stuen.

Der er også nogle som bare skifter deres børn, lige hvor der er plads, eller måske i sofaen, det kan dog godt være lidt svært, da barnet så hele tiden, vil prøve at få dig a sporet, og på den måde slippe for at skulle skiftes. Børn er nemmelig klogere end man lige går og tror, og de kan sagtens finde ud af hvornår det er pusletid og hvordan det er lege tid, det kan dog godt være svært for voksne at, vide om barnet ved det. Det er også en af grundene til at man nok brude anskaffe sig en pusleplads og et puslebord, da det så bliver meget svært for barnet at løbe om hjørner med en, hvis man ikke lige har en pusleplads, så kan man godt bruger puder og tæpper.

Der er faktisk en meget vigtig accessories til ens pusleplads, nemlig en lille bitte smule legetøj, det behøves ikke at være noget stort, eller noget der larmer, faktisk helst bare noget som er meget simpelt, så ens barn ikke skal bruge lang tid på at gennemskue det.

Der er nogle gode råd inden at man laver en pusleplads: Man skal først og fremmest finde et sted, et godt sted er ude på badeværelset, altså hvis der er plads, og hvis man kan lære sit barn, at det ikke skal skiftes hver gang det skal derud. Så er det også en god ide at stoffet til madrassen, har et meget simpelt motiv, hvor der ikke sker alt for meget, da man så vil forstyrre sit barn en del.

Relaterede nyheder