Hårextensions

De fleste piger har på et eller andet tidspunkt i deres liv haft drømmen om at have langt prinsessehår. Som ofte er det en længerevarende proces, der mest af alt kræver tålmodighed for, at håret kan vokse sig langt nok, men derudover kræver det også, at man passer og plejer sit hår og får det klippet en gang imellem, så spidserne ikke bliver spaltede.

Besidder man ikke tålmodigheden, kan man i stedet ty til hår extensions. Det som extensions gør, er at de går ind og forlænger det eksisterende hår, heraf navnet hår extensions eller hair extensions. Der er efterhånden en del steder på nettet, man kan købe extensions, og der er også flere og flere frisører, som tilbyder, at de sætter extensions i kundernes hår.

Et af de steder på nettet, hvor man kan købe hårextensions fra er www.myextensions.dk
Når man køber hår extensions fra MyExtensions.dk kan man være helt sikker på, at man dels får et ordentlig produkt, det vil sige, at det er 100 % ægte hår. Hos Myextensions forhandler de udelukkende deres eget mærke, som hedder Myextensions. At de udelukkende forhandler eget mærke betyder, at de, til trods for høj kvalitet, kan tilbyde sine kunder billigere priser, end mange andre steder, der forhandler extensions.

Når man taler om extensions, kommer man ikke udenom også at tale om de metoder, der er til, at håret kan påsættes. Der findes flere forskellige metoder, blandt andet tape, clip-in, hår-trenser, fusion med mere. Uanset hvilken metode, man foretrækker, kan man købe hår hos Myextensions, som kan påsættes med den ønskede metode.

Vil man ikke selv give sig i kast med at påføre sig sine nyindkøbte extensions, kan Myextensions også være behjælpelig med påsætning af håret. De har nemlig en frisørsalon, som kan påsætte extensions. Salonen ligger centralt i Aalborg, ligesom den fysiske butik, også gør det.