Sport og friluftsliv

Haven som et fristed med flotte planter

Haven skal være et fristed

For mange betyder deres hjem en hel del. Det er nemlig her, at man slapper af samt har sin hverdag. Det er samtidig hjemmet, som skaber rammen omkring fødselsdage, julen og hyggelige eftermiddage sammen med familie og venner. Så hjemmet betyder rigtig meget. Det sammen gælder faktisk for haven. Når vejret er godt uden for, så foretrækker mange at komme uden for at nyde det dejlige vejr. Hvis man har en have eller måske en kolonihave, så har man mulighed for dette. Haven bliver på samme måde som hjemmet en ramme omkring en liv. Det er også i haven, at man er sammen med familie og venner. Haven er samtidig et sted, hvor man kan komme væk fra hverdagen og slappe af. Haven har dermed samme betydning som hjemmet. Indretningen og stemningen uden for skal derfor også være hyggelig – her kommer nogle dejlige havekrukker ind i billedet.

Dekorative indslag ude i haven

Man kan skabe en hyggelig stemning uden for i haven med havekrukker. Når man befinder sig ude på ens terrasse eller altanen, må der gerne være lidt grønt til stede. Dette skaber nemlig en hyggelig stemning og atmosfære uden for. Samtidig kan man i forskellige havekrukker dyrke nogle af ens yndlingsplanter, som man eventuel kan tage med inden for, når efteråret og kulden melder sin ankomst.

Stil og personlighed i haven

Ligesom indretningen i hjemmet ofte afspejler ens personlige stil, så gælder det samme for indretningen uden for. Man kan skabe en personlig og hyggelig stemning uden for på terassen eller altanen ved hjælpe af lidt forskellige krukker. Man kan vælge nogle i forskellige farver og udforminger samt mikse lidt mellem forskellige stilarter – dette giver ofte et godt udtryk. Haven skal jo gerne være et fristed, hvor man har lyst til at opholde sig.

Relaterede nyheder