Hvad er skyldnersvig

+++Endnu et ord jeg ikke lige kendte i min ordbog – men kan forstå at jeg selv faktisk lige har været i en sådan situation. Jeg havde solgt min gamle bil, og den havde banken jo fået pant i i tidernes morgen. Som tiden gik, blev bilen betalt, og jeg troede i min naivitet at alt var som det skulle være g at banken havde fået slettet dette gældsbevis eller hvad det nu hedder. Da jeg så solgte bilen, blev jeg spurgt om der var pant i bilen, og jeg fortate glad at det var der ikke. Bilforhandleren troede heldigvis på mig, men da der var gået et par dage, henvendte bilforhandleren sig så til mig igen, og sagde at der stadig var pant i bilen. Jeg var målløs og rasende. Fik fat på banken, som i sidste ende fik løst problemet.

Strafferetsadvokat

Er så den person der kan hjælpe en med skyldnersvig, for hvis jeg har forstået det ret, hvis banken stadig havde haft pant i bilen som jeg solgte, og jeg havde løjet om det, så mener jeg at jeg kom ind under skyldnersvig. Heldigvis endte det ikke sådan for mig, men det var tæt på, for banken afviste i første omgang at de havde lavet en fejl, og jeg måtte gå til toppen i banken, for at de kunne få mit pant i bilen slettet, så jeg kunne bevise overfor bilhandleren at det ikke var mig der havde løjet, men min bank, der ikke havde ordnet deres papirgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *