Boligindretning

Hvidt drømme køkken fra Rotpunkt

Her finder du skønne hvide køkkener

Man taler altid om, at sort er en traditionel moderne farve, der aldrig taber popularitet. Det samme burde efterhånden gælde farven hvid, der har vundet mere og mere indpas i de danske hjem. Man går aldrig forkert, hvis man vælger hvide vægge eller et hvidt køkken. Tidligere tider har budt på kulørte tapeter eller farvede malede vægge med eller uden mønstre i. I de fleste holder familier sig til hvide vægge. Skal der farve på, vil det oftest kun være en enkelt væg eller to. De sidste to årtier har været hvide, både på væggene og i køkkenet.

Hvidt er et sikkert valg

Rotpunkt er en køkkenkæde, der har oprindelse i Tyskland. Det er en køkkenkæde med flere køkkenbutikker spredt ud over Danmark, hvor de tilbyder gratis rådgivning omkring køkken, bad, bryggers og garderobe. Rotpunkt startede i 1930 med at producere cigaræsker. Siden udvidede de til sy-æsker for endelig at lande på køkkenbranchen. Hos Rotpunkt finder man blandt andet de smukkeste hvide køkkener. Man kan som kunde vælge mellem to slags hvide køkkener; nemlig Fine Line samt Zerox Nano Laminat hvid. Et hvidt køkken er altid et hit. Det giver fine rene linjer, hvor man selv kan sætte sit præg på med forskellige farvevalg i tilbehøret. Hvid køkken gør det også lettere at tilsætte en eller flere farvede vægge.

Tysk kvalitet kombineret med dansk design

Rotpunkt tilbyder god gammeldags tysk kvalitet kombineret med det lette danske design. Køkkenerne bliver produceret, så der er lang holdbarhed. I skandinavien bliver Rotpunkt håndteret af Morten Skjødt, og der ligger 25 år køkkenerfaring bag ham. Rotpunkt er meget optagede af bæredygtighed, og målet er at være 100% CO2 neutrale fra januar 2020. Allerede i 2018 uddelte den tyske fabrik el-cykler til medarbejdere og ægtefæller på den tyske fabrik, så de ikke ville CO2 belaste klimaet yderligere via deres transport til arbejdet. Rotpunkt arbejder også med materialet Bioboard, hvor der blandt andet indarbejdes majskolber. Derved mindskes vægten med 30%, men holdbarhed og styrke af træet er uforandret. Majskolberne bliver dyrket i Europa, således at der ikke lægges yderligere CO2 på det bæredygtige regnskab.

 

Relaterede nyheder