Hvidt drømme køkken fra Rotpunkt

Køkkenet – hjemmets samlingspunkt

I dag stilles der store krav til køkkenet. Man skal ikke kun bruge køkkenet til madlavning, vor tids køkken skal kunne bruges til mange andre ting, og skal have flere funktioner og er samlingsstedet for mange familier i hverdagen. Der skal være plads til hele familien, børnene skal kunne sidde og tegne, lave lektier osv., og inspireret af de mange tv udsendelser med madprogrammer, skal der være plads til fælles madlavning. Og køkkenet skal være funktionel og robust, og passe til lige din stil og smag.

hvide køkkener

Mange ønsker at hjemmet skal være lyst. Så ønsker man et hvidt køkken som er moderne og tidsløst, og er du til hvide og lyse nuancer, skal du vælge et køkken i hvidt design fra Rotpunkt. Uanset om du selv ved lige præcis hvordan dit nye køkken skal se ud, eller om du mangler inspiration, så står Rotpunkt klar til at hjælpe med at finde den helt rette løsning til dig og din familie.

inspiration

Rotpunkt har showrooms fordelt over hele landet, hvor du kan finde inspiration, og hvor du også kan se greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.

Miljø og socialt ansvar

Greenline Bioboard er den nye PEFC certificerede produktmetode hos Rotpunkt, som er en produktmetode hvor der anvendes bl.a. majskolber, som reducerer forbruget af træ med 37%. Dette medvirker til at bevare verdens naturskove, uden at gå på kompromis med kvaliteten og stabiliteten. Vægten reduceres, hvilket betyder reduktion af CO2 udslip, og materialet er 100% genanvendeligt, altså bæredygtig, grøn og miljøvenlig.

Rotpunkt har hvide køkkener i højeste kvalitet, og synes du det er uoverskueligt, står Rotpunkt køkken klar til at hjælpe dig med altid professionel rådgivning og den rette køkkenløsning. Så uanset om du ønsker et hvidt køkken i traditionelt look eller et designerkøkken, er Rotpunkt et rigtig godt valg.