Sport og friluftsliv

Is får snart en mere positiv klang igen

Is får snart en mere positiv klang igen

Hvis man bruger ordet is lige nu, får mange mennesker associationer til at det kolde vintervejr og alt hvad det har ført med sig. Vinteren har været over os i noget tid nu og kulden har fyldt i vores dagligdag. Vinteren er dog ved så småt at være ovre og på den anden side af vinterferien begyndes der for alvor at længdes mod forår og sommer. Med de nye tider, kommer varmen tilbage og is vil begynde at lede tankerne over på andre ting, såsom ispinde.

Klokkerne vil ringe

Foruden at ordet is giver mere positive tankestrømme, kommer længslen også efter at nyde en god isvaffel igen – især når sommermånederne står for døren. Her kommer Hjem-IS som et lyn fra en klar himmel med lækker og kølig is. Man hører den velkendte lyd af klokkerne ringe og løber straks ned til vejen for at fange bilen og få den is som man har drømt om hele dagen.

Kæmpe udvalg lige til døren

At Hjem-IS kører lige til døren er kun en fantastisk service fordi de også har noget for en hver smag. Hjem-IS har mange forskellige slags ispinde og isvafler. Om man ønsker flødeis eller sodavandsis, is på pinde, is i vafler, islagkage eller is uden tilsat sukker – Hjem-IS har det hele. Hjem-IS er altså perfekt til alle anledninger. Klikker man sig ind på deres hjemmeside, kan man se det kæmpe udvalg og lige man ønsker sig. Hjem-IS kan nemlig også bestilles online – så man er sikker at man ikke misser bilen.

På trods af navnet, kan der også bestilles andre varer hos Hjem-IS. På hjemmesiden kan det ses at du også kan hjem til aftensmaden. Der kan både købes pølser, bøffer, pizza mm. Dermed kan aftensmaden klares nemt, med nogle pølser på grillen og en lækker kold is til dessert.

Få dine ispinde og isvafler i Hjem-IS bilen eller bestil dem online.

Relaterede nyheder