Kollund Møbler

En ordentlig nattesøvn er blandt andet betinget af, at man ligger godt. Og derfor er den madras, som man skal ligge på, en vigtig faktor. Hårdhed, fjedring og materiale er altsammen noget, som spiller ind, når man skal være sikker på, at man kan ligge godt om natten i sin seng. En nattesøvn i en af de lækre hästens senge er i hvert fald en måde, hvorpå man kommer til at ligge rigtig rigtig godt.

Kollund Møbler er en dansk virksomhed, der sælger kvalitetsbevidste møbler fra nogle af verdens bedste designere og brands, heriblandt også de velkendte Hästens senge. En seng er ikke bare en seng, og hos Kollund Møbler er man derfor klar til at tilbyde sine kunder den helt rigtige rådgivning, så man er sikker på, at den seng man køber også tilsvarer ens behov.

Der findes forskellige typer af senge, som er kontinentalsenge og elevationssenge. En kontinentalseng er kendetegnet ved, at den er udført med 3 individuelle madraslag, i stedet for bare et lag, som man typisk ser det ved en almindelig seng. Idet sengen er opbygget af 3 forskellige madrasser, er kontinentalsenge også, som oftest, noget højere end almindelige senge. Den ekstra højde gør, at en kontinentalseng er nemmere at komme ud af, når man skal op ad sengen, hvilket kan være en stor fordel for ældre mennesker.

Elevationssengen er en anden type af seng, hvor man kan hæve og sænke hovedgærdet og i visse tilfælde også fodenden. Her kan man altså bestemme selv, om man vil ligge højt med hovedet, hvilket kan være en fordel, hvis man godt vil læse i sengen, eller ligge og se fjernsyn. Elevationssenge er blevet meget populære henover de seneste år, så hvis man vil have en mere fleksibel løsning i forhold til sin seng, så kan en elevationsseng være løsningen.

Har man lyst til at læse mere om de forskellige sengetyper, eller se nærmere på, hvad Kollund Møbler har i sit møbeludvalg, kan man læse mere på www.kollund.dk