Sport og friluftsliv

Konstruere og dokumentere med 3D CAD-systemer

Opnå maksimal reward for minimal risk

Teamwork arbejder blandt andet med at skabe de bedste rammer for professionelle fotorealistiske billeder. Det er ikke længere nødvendigt at gå på kompromis med kvaliteten af billeder, design præsentationer og andet marketingmateriale. Nu er der mulighed at få det hele hos Teamworks, med udviklingen af solidworks standard som er et af verdens mest udbredte 3D CAD-systemer. Dette betyder at dine samarbejdspartnere med stor sandsynlighed også anvender et af solidworks produkter (standard, professionel, premium).
Dette sikre maksimal reward og minimal risiko da man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt ens samarbejdspartner arbejder med samme platform, og har mulighed for at indlæse det som sendes til dem.

Et hav af muligheder

Med solid works er der et hav af muligheder. solidworks standard anvendes til at designe, konstruere og dokumentere ens produkter. Har man brug for mere end standard så findes der både en professionel eller premium med endnu flere muligheder.
solidworks

Solidworks professionel

Solidworks professionel er en opgradering til solid works standard. Med solidworks professionel har man mulighed for at anvende en “toolbox”. Toolboxen anvendes til, automatisk at indsætte standardkomponenter, som eksempelvis boltforbindelser i dine solidworks konstruktioner.

SolidWorks Premium, det sikre valg

SolidWorks Premium er den sikre investering og den bedste løsning fra Teamworks.dk indenfor SolidWorks.

SolidWorks Premium’s styrkeberegningssystem er langt bedre end hos andre modeller fra solidworks. SolidWorks Premium’s styrkeberegningssystem gør det muligt for virksomheden tidligt i udviklingsfasen, at teste og optimere mange forskellige designs, og dette sikre nedbringelse i antallet af prototyper som er med til at sparer penge.

Relaterede nyheder