Lydisolering og akustik

Når de fleste hører ord som akustikplader, lydisolerende plader og akustik loftplader er det ikke utænkeligt, at man med det samme kommer til at tænke på musikstudier, hvor der produceres musik. Men faktisk bruges lydisolerende plader såvel som akustikplader loft mange andre steder, end blot de mange musikstudier der findes rundt omkring i hele verden.

Indenfor de seneste par år er lydisolering blevet mere almindeligt også at bruge i private hjem. Det kommer sig formentlig af, at der i nyere boliger, lejligheder såvel som huse, er en anden akustik, end man finder i de ældre boliger. I dagligdagen er det ikke sikkert, at man som ‘almindeligt menneske’, og her menes mennesker, som ikke har indblik i eller arbejder med lyd, skænker lydisolering og lydisolerende plader en tanke, men der er virkelig en forskel at mærke, og ikke mindst høre, når man går fra ingen lydisolering og så over til lydisolering.

Firmaet Dansk Lydisolering er et af de firmaer, som har specialiseret sig i lydisolering. De forhandler alt indenfor lydisolering, og det gør de til både erhverv og private kunder. Men een ting er at man lydisolerer et studie eller en hal i erhvervsøjemed. Ganske anderledes forholder det sig sikkert for de fleste, hvis der skal isoleres privat. Her vil man gerne have, at isoleringen går i ét med resten af rummet, således æstetikken ikke glemmes til fordel for funktionaliteten. Hos Dansk Lydisolering har man forskellige løsninger til lydisolering og en af dem er akustikplader, som er ‘forklædt’ som billeder. Det vil altså sige, at man eksempelvis i spisestuen kan få hængt lydisolerende plader op, som forbedrer rummets akustik, og som samtidig pynter på væggen med det motiv, man nu engang gerne vil have på pladerne.

Vil man se mere på de løsninger, som Dansk Lydisolering tilbyder, kan man læse mere på www.dansklydisolering.dk