Mindre spild og bedre opbevaring

Når det kommer til kemikalier, er det alfa og omega, at man ved, dels hvordan man bruger dem korrekt (selvfølgelig!) men også, at man forstår at få dem opbevaret korrekt. Dette gøres eksempelvis meget passende i kemikalieskabe, som i al sin enkelthed er opbevaringsskab til kemikalier og opbevaringsskab til olie. Hos Oliesug.nu finder man et udvalg af kemikalieskabe, som opfylder de krav, der er til sådanne skabe.

Oliesug ApS. har over 30 års erfaring med både opbevaring af kemikalier og olie såvel som bekæmpelse af spild af både kemikalier og olie. De har endda specialiseret sig i de, der hedder CLEAN TECH industrien. Clean Tech-industrien er en hel industri, der arbejder med mindst mulig spild af kemikalier.

Hos Oliesug ApS. finder man et stort og varieret udvalg af produkter, som både kan absorberer og nedsætte samt bekæmpe forurening. Og det er under denne niche, at opvaringsskabe til olie og kemikalier findes. Når et kemikalie opvares korrekt, tages der langt højere hensyn til miljøet, ligesom der også tages højde for sikkerheden for den enkelte bruger. Derudover spildes der også mindst muligt, hvilket må siges at være en kæmpe fordel. Ligesom med kemikalier, tilbyder Oliesug ApS. også opbevaringsskabe til olie. Disse skabe er, foruden at være et opbevaringsaggregat til olie, også en måde, hvorpå olien opbevares sikkert samtidig med, at sikkerheden er højnet. Dette gavner igen både miljøet såvel som den enkelte bruger.

Uanset om man ønsker at få rådgivning omkring mindre spil samt korrekt opbevaring af sin olie og kemikalier, eller om man i stedet er på udkig efter at investere i et nyt spildskab og opbevaringsskab til olie eller kemikalier, står Oliesug ApS. altid klar til sparring og rådgivning. Den årelang erfaring gør, at man altid er sikret en kompetent sparring.