Mød tusindvis af nye kunder – ansigt til ansigt

Inspiration til bolig finder man mange steder. Man kan eksempelvis kigge i et af de mange bolig- og interiørblade, man finder hos sin lokale bladkiosk, eller man kan gå på jagt på nettet. Her er særligt Pinterest et godt bud, hvor man kan se nærmest uendeligt mange billeder af andre menneskers boligindretning. Boliginspiration kan man imidlertid også finde i form af en livsstilsmesse. Livsstilsmesser består af messer, hvor der er udstillinger af ting til hus, have og lejlighed. Det kan eksempelvis være en håndværker, der har en messestand, eller et firma, som anlægger haver, ligesom det kan være, at man kan se artikler indenfor boligindretning, møbler og brugskunst.

https://boligdage.dk/dk/

Proffessionel messearrangør

Går du og overvejer at udstille dine varer eller services på en messe, kan Boligdage.dk anbefales.. Hovedkvarteret ligger i Rødekro, og har 16 ansatte. De arrangerede deres første bolig og livsstilmesse i 1997 og er siden vi vokset kraftigt. Nu organiseres der årligt 12 Bolig & Livsstilsmesser. i 2018 kunne de byde velkommen til mere end 138.000 messegæster. Udover at arrangere egne messer, Boligdage.dk, er de også totalleverandør af messeudstyr. De kan levere alle former for udstyr og tjenester til messer, kongresser, konferencer og andre former for store og små begivenheder.

Boligdage.dk, giver udstillere mulighed for at møde tusinder af nye kunder – ansigt til ansigt. Publikum på messerne får mulighed for at få inspiration, nyeste trends og enestående tilbud fra både lokale, regionale og landsdækkende virksomheder og udstillere. Publikum får et væld af oplevelser samt information og direkte personlig kontakt med udstillere indenfor blandt andet badeværelser, køkkener, møbler, welness, sundhed, gulve, byggematerialer, elektronik, interiør, have og ferier til forsikringer og meget, meget mere.

Messekonceptet, Boligdage.dk, findes i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.