Når kun det bedste er godt nok

Eksklusive køkkener fra danske tegnestuer

Tænker I på at reneovere køkken, bad eller garderobe og søger I den helt perfekte løsning i tidsløst design med kvaliteten helt i top så skal I vælge en løsning fra Kustom House København
Her er tænkt på alt ned til mindste detalje og resultatet er et smukt og funktionsdygtigt design. Luksus, komfort og funktionalitet er kodeordene
Eksklusive løsninger i design fra danske tegnestuer fremstillet på danske snedkerværksteder i ædle smukke træsorter giver dig en garanti for løsninger der holder år efter år.
Søger du et køkken der er skræddersyet til netop dine behov, for eksempel med masser af skabsplads, vedligeholdesfrit materiale og nem at rengøre? så har vi løsningen til dig.
Smag og behag er som bekendt hver mands sag og vi har har løsninger til enhver.
Lyst og let køkken, mørkt og råt eller måske et miks? Vi har alle løsninger. Dine drømme gør vi til virkelighed med materialer fra kan trække tråde helt tilbage til oldtidens træsorter.
Alt bliver planlagt og tegnet af de bedste designere og vores team af stolte snedkerer tager kærligt hånd om at føre drømmene ud i livet.
Med 7 forskellige fronter også kaldet grundlinier og dermed 7 forskellige udtryk, giver vi dig noget at vælge imellem. Vores træsorter spænder fra røget eg som er varmt, maskulint til lækkert til hvid malet som giver en let, nordisk og feminin touch er der noget for enhver.
Læder er som noget helt nyt kommet ind i vores miljøer og det giver en rå og alligevel feminin tone i køkkenet.
Alle miljøer tilpasses dine behov så du får præcis det køkken du drømmer om.
Alle vores miljøer laves med de samme fronter og derved kan du sikre dig en rød tråd gennem hele dit hjem.
Vores bademiljøer skal sikre dig en følelse af luksus, komfort og velvære selv i en travl hverdag.