One Repair, din mobilreparatør

Smartphones er, som navnet antyder, meget smarte, men de er også utroligt porøse, når det kommer til hårdførheden; særligt på frontglasset. Er uheldet ude, hvor man eksempelvis taber sin iPhone eller en anden type smartphone, vil man for det første gerne have det lavet så hurtigt som muligt, når man indlevere til reparation, men man vil også gerne være sikker på, at ens eksempelvis Iphone reparation bliver gjort ordentligt. Mobilreparation er en tillidssag, og derfor er det vigtigt, at man vælger det helt rette værksted.

Mobilreparation på onerepair.dk er en rigtig god mulighed, når man skal have lavet sin smartphone eller sin tablet. One Repair har værksteder i både Fredericia, i Vejle, i Horsens samt i Skanderborg, så der er rig mulighed for at finde et One Repair-værksted. Uanset i hvilken af butikkerne man indlevere sin telefon eller tablet til reparation, kan man enten vente i den dertil indrettede lounge, eller man kan gå og komme igen senere. Det kommer naturligvis også an på, hvad det er for en reparation, som skal udføres. Er det et glas på en smartphone, der skal skiftes, kan dette gøres forholdsvis hurtigt, hvor det altså giver mening, at man venter i loungen. Er det derimod et glas på en tablet, eller en anden større reparation, er der typisk 48 timers reparationstid. Andre reparationer er smartphones tilbyder One Repair at gøre på timebasis.

Hos One Repair benytter man sig altid af originale reservedele, uanset det telefonens mærke. Også når det kommer til tablets. Derudover har One Repair altid 12 måneders garanti på sine reparationer. Der er altså masser af grunde til at vælge One Repair, hvis man skal have repareret sin tablet eller sin smartphone. Endeligt skal det siges, at det bestemt heller ikke behøver at koste en formue at få lavet reparationerne, One Repair kører med meget fordelagtige priser.