Only Curls til dig der elsker dine krøller

Drømmer du om store bløde krøller uden brug af kemikalier, og som ikke er testet på dyr, skal du prøve Only Curls fra Curlsforyou.dk.

Hårprodukter baseret på naturlige ingredienser og helt cruelty free

Curlsforyou.dk forhandler Only Curl, som er en fantastisk hårserie til krøllet hår, som ikke er testet på dyr.
Only Curls opfordrer alle med krøller til at droppe kemikalierne, stoppe med at glatte deres krøller, og bare elske deres flotte krøller.

Med only curls hair product hårpleje og -styling er du ganske enkelt garanteret silikone-, sulfat- og parabenfrie produkter til krøllet og bølget hår, der alle sammen er baseret på naturlige ingredienser.


Hos Curls for you finder du et væld af produkter skabt til krøllet og bølget hår. Her finder du alt fra shampoo og balsam samt Bounce Curl light creme gel, hårspray og nærende stylingcreme. Fælles for dem alle er dog, at de er skabt på naturlige ingredienser, der får det bedste frem i dit krøllede eller bølgede hår. Deres Clarifying Shampoo indeholder granatæble- og græskarenzymer, der renser håret grundigt, uden at udtørre det, og tilfører fugt. Shampooen fjerner blidt rester fra stylingprodukter og olie uden at fjerne de naturlige olier fra hovedbunden og håret.

Deres balsam renser ligeledes håret og tilfører fugt, og du finder både en Bounce Curl balsam – Super Smooth Cream Conditioner til hår, der har brug for ekstra meget fugt og hår, du gerne vil styrke, så det ikke knækker. Er du i stedet på udkig efter en gel, der definerer krøller, bringer liv tilbage i håret og fremhæver dine krøllers naturlige form uden at tynge håret? Så er den populære Bounce Curl light creme gel noget for dig.

Hos Curls for You finder du et skønt udvalg af onlycurls produkter.
Kig forbi Curls for you og få fat i de lækre hårprodukter fra Only Curls .