Pas på kærligheden

Parterapeut Fredericia

Parforhold og kommunikation

Parforhold er noget de fleste ønsker – de fleste af os drømmer om den store kærlighed, og det at have en partner man kan dele livet med, indtil døden os skiller, som det så flot hedder. Det er dog de færreste parforhold der forløber helt gnidningsfrit. Derfor er det også normalt at have problemer i parforholdet. Nogle af dem er nemme at løse og ganske klassiske – andre stikker en smule dybere.
Dybest set er årsagen til de fleste problemer i parforholdet, manglende eller dårlig kommunikation. Hvis man formår at tale om sine problemer, og være åben omkring sine følelser og husker at investere tid til at kommunikere med hinanden, kan man således både forebygge en lang række andre problemer – og løse dem. Og når man kommunikerer med sin partner, er det vigtigt at huske altid at blive på sin egen banehalvdel og ikke pege fingre ad sin partner.
Og ja, det kan være nemmere sagt end gjort – og derfor kan det for mange være en god ide at søge professionel hjælp.

Parterapi Fredericia

Hvis du/i søger terapi Fredericia, er Nils Lind – individuel terapi og parterapi i Kolding et godt bud. Her kan i med parterapi få konkrete redskaber til at passe på jeres parforhold, mens i stadig elsker hinanden, og hjælp til at skabe næring til parforholdet, og finde nærheden sammen igen.
Nils Lind er veluddannet og professionel og holder sig løbende faglig skarp. Her kan du/i få hjælp til de problemer der kan opstå i et parforhold, hvad enten det drejer sig om sex, utroskab destruktiv dans i parforholdet, eller i har mistet retningen i kærligheden eller livet.

Tag en god beslutning for jeres parforhold

Vent ikke til sidste øjeblik, hvis der opstår problemer i parforholdet. Udsæt det ikke hvis i har brug for hjælp. Valget af parterapeut er vigtig, så tag en god beslutning og book en gratis samtale hos Nils Lind.