Perfekt konference på Munkebjerg

Står man og skal afholde en konference – hvor der er uddannelse ind over, så kan jeg varmt anbefale at man lader Munkebjerg Hotel tage vare på de fysiske behov for de gæster der er inviteret til konferencen. Jeg har selv haft afholdt kurser der, og ikke bare husker de Munkebjerg Hotel for deres skønne mad, værelse og natur – men de var også meget mere modtagelige for indlæring af det stof de skulle lære – de var meget mere aktive og arrangerede i det der foregik på selve konferencen. Så jeg kan kun sige at pengene er givet rigtig godt ud, hvis man ønsker at deltagerne også skal have en del viden med sig hjem. Jeg var i første omgang ikke helt sikker på om de kunne rumme så mange gæster på én gang, når nu der også skulle en overnatning med – men det klarede de snildt.

Munkebjerg og konferencerum

Jeg forklarede Munkebjerg Hotel hvad der var brug for at it medier der skulle være der – og igen, fik jeg svaret, ingen problem, det klarer vi snildt. Jeg var også lige inde på deres hjemmeside munkebjerg.dk for at se hvad de kunne tilbyde, og ud fra den viden jeg fik herfra, kunne jeg så også tale med dem om at få et rigtig godt tilbud til min konference. Det er min oplevelse at Munkebjerg Hotel lever op til deres ry om at de yder God service og luksus af høj kvalitet, de levede fuldt ud op til mine / vores forventninger, og alt var bare perfekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *