Prøv kræfter med at skyde i virkeligheden

Vil du prøve kræfter med at skyde i virkeligheden i stedet for at gøre det i computerspil eller se det på film og TV, så er et hardball eller softgun våben lige noget for dig.

Hos E-tech finder du et stort udvalg af forskellige airsoft våben samt tilbehør og beklædning dertil. I deres sortiment finder du både airsoft våben såsom pistoler, geværer, snipere m.m., og fælles for dem alle er, at de er vellignende kopier af rigtige våben. Deres airsoft våben skyder dog ikke med rigtige kugler, men derimod med 6 mm plastik kugler. Til deres airsoft våben tilbyder de også forskellige slags kugler og magasiner, alt efter hvilket våben du ender med at vælge.

Find din softgun her

Når du har valgt det rette airsoft våben, hører det sig også til at finde det rigtige udstyr. Derfor kan du både købe skydeskiver og skydekasser, så du kan blive helt skarp til at ramme plet. Desuden finder du også tilbehør som lårhylstre, bæltehylstre og skulderhylstre, så du altid ved, hvor du har dit våben.

Udover det store udvalg af våben og tilbehør, finder du også softgun- og hardball beklædning hos E-Tech, så du kan fuldende dit look med et komplet regnsæt i camouflage design, en elefanthue, camouflage bandanas, feltjakker, støvler, veste og meget mere.

I henhold til våbenloven i Danmark skal man være fyldt 18 år for at kunne eje og købe både softguns og hardball våben. Derimod er der ingen aldersgrænse for at købe tilbehør og udstyr hertil. E-Tech anbefaler, at man altid bruger sikkerhedsbriller eller en hardball maske, når man skyder med disse våben, så man undgår alvorlige skader i øjnene ved uheld.

E-TECH er en af Danmarks førende softgun, hardball , airsoft og luftvåben forhandlere. De har et tæt samarbejde med de største softgun og luftgevær producenter og grossister,og importerer selv en stor del af deres varer. Dette sikrer et stort udvalg, lave priser og hurtig levering (dag til dag levering på de fleste produkter i shoppen).

E-Tech bestræber sig på at levere gode kvalitets produkter til en billig pris, med en god kunde service.