Rekruttering og forretningsudvikling hos SAM.

Hos SAM international finder du over 25 års erfaring inden for branchen, så du er sikret et fantastisk stykke arbejde.
Du finder over 100 engagerede og erfarne medarbejdere hos virksomheden, som på årsbasis er en del af, at løse over 600 opgaver.
Opgaverne er både nationale og cross-board opgaver.
SAM international befinder sig nemlig både på det nationale og internationale marked – de har faktisk kontorer i mere end 15 lande fordelt rundt i Europa og Kina.
Virksomhedens idegrundlag bygger på følgende sætning: Right Person, Right Job, Right Time – og de lægger stort tryk på at vise det!

Men hvad beskæftiger SAM international sig egentlig med?
SAM international er en virksomhed med mange muligheder, inden for både rekruttering, headhunting, executive searching og meget, meget mere!
De kan hjælpe dig godt på vej som virksomhed, til at skabe den bedste arbejdskraft med de bedste og mest kompetente medarbejdere, som passer til lige din arbejdsplads.
SAM international beskæftiger sig nemlig med alle faser i den såkaldte medarbejder-livscyklus:
Rekrutteringssearch, her finder de den helt rigtige person til stillingen.
Onboardingfasen hvor de udarbejder et struktureret introduktionsforløb, så den ansatte er klar fra start.
Medarbejderudviklingen er også en vigtig fase, hvor man udarbejder effektive udviklingsstrategier (mm.), i samarbejder med virksomhedens ansvarlige.
Outplacement er den sidste fase i medarbejderens livscyklus, måske inden de starter en ny, hvor man hjælper medarbejdere videre i deres udviklingsproces, enten internt eller inden for den samme virksomhed som før.

Hvis du synes at SAM rekruttering lyder som en løsning for din virksomhed eller måske et af virksomhedens andre specialer, så er det bare med at tage et klik forbi deres hjemmeside, eller tage kontakt til en af deres konsulenter, så du kan komme godt i gang!