Rens af air condition og læder

Effektiv rens af air condition

Har du en bil med air condition, har du sikkert opdaget at der kan opstå ubehagelig lugt under brug. Hos Olieprodukter.dk forhandler de MANNOL Air Conditioner Cleaner, en specialrenser til klimaanlæg, der sikrer optimal rengøring af klimaanlægget og neutralisering af ubehagelig lugt under brug. Denne air condition rens renser effektivt de ydre og indre enheder i klimaanlægget, nedbryder svampe, patogene mikroorganismer og vira og forhindrer samtidig dem I at genskabe sig. Regelmæssig brug af denne air condition rens fjerner samtidig klimaanlæggets negative påvirkning på dit helbred.

https://olieprodukter.dk/

Effektiv rengøring af læder

Har du et køretøj med lædersæder eller andet læderudstyr, kan du med fordel anvende MANNOL Læder Cleaner, som også kan købes hos olieprodukter.dk. Denne læderrens er et specielt middel med en behagelig lugt til effektiv rengøring og pleje af læderkøretøjsinteriør, sæder, møbler, motorcykelsæder og andre glatte læderprodukter. Dette læderrens fjerner effektivt eksternt smuds og styrker samtidigt strukturen ved dybt gennemtrængende aktive stoffer.

Kvalitet fra Mannol

Autoaid.dk står bag Olieprodukter.dk. Her kan man foruden air condition rens og læderrens købe autodele, udstødningssystemer, forbrugsvarer og olier.
Hos Olieprodukter.dk har man gennem mange års erfaring med bil branchen fundet ud af at smøreolie af høj kvalitet ikke behøver at koste en formue. Ved at undersøge indholdet i de forskellige oliemærker, har man konstateret at indholdet stort set er det samme, der er bare forskel på, hvor mange penge virksomhederne bruger på markedsføring. Derfor vil de gerne slå et slag for det tysk producerede mærke Mannol, som er af høj kvalitet og har alle de samme positive egenskaber som de kendte mærker.