Sikring af tyveri i varebiler

Nu kan jeg snart ikke skrive mere om tyverisikring af varebiler, alle ved jo hvor tåbeligt det er at lade en varebil stå ulåst og usikkert med værdifulde genstande i, natten over et udsat sted. Hvad er eet udsat sted – det behøver faktisk slet ikke være så udsat, det kan være hjemme på ens bopæls adresse, for her finder tyven også vejen til, hvis der er noget af værdi der hurtigt kan omsættes til kontanter. Mange virksomheder er forsikrede mod tyveri af inventar, måske endda også af inventar i biler – men det er da rigtig irriterende, at komme ud til en bil der har været indbrud i.

Tilbud mod tyverisikring i varebiler

Der findes mange gode tilbud mod tyverier, og når man søger på tyverisikring varebil, kommer der også nogle firmaer frem, men for mig kan det være svært at se hvem jeg skal vælge. Er det den med den professionelle kvalitet eller kan jeg nøjes med noget mindre solidt – nogen gange kan en attrap jo også gøre det, den skal jo bare holde tyvene væk. Er en bilalarm så ikke lige så god, den larmer og advarer folk, ja jeg ville da løbe hurtigt derfra, hvis det var mig der var tyven, og hyletonen startede. Ravidan.dk har nogle andre modeller som jeg aldrig har set før, men mon ikke de kan forklare mig hvordan de virker, hvis jeg henvender mig, for de skriver de har en god kundeservice. Jeg ønsker bare ikke at komme til en bil hvor der har været indbrud i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *