Mad og Sundhed

Sjov og anderledes hobby med ølbrygning

I Danmark drikkes der meget øl, men hvem ville ikke elske et hjemmelavet produkt

Hos Ølbrygning maltbazaren.dk kan man lære om ølbrygning og humle og alle de andre ting man skal vide for at kunne bryg din egen øl. For at lave en god ølbrygning på humle er de en meget stor fordel hvis man har noget rigtig godt ølbrygning udstyr og nogle gode øl opskrifter, helst baseret på humle.

Man kan lave øl og ølbrygning med alle mulige forskellige slags smage. Det kunne for eksempel være chokoladesmag eller pebersmag eller rugsmag. Man kan lave lige den slags smag man ønsker sig, man skal bare sørge for at tage stilling til om øllen skal være lavet med en overgæring eller en undergæring. På den måde får øllen en helt særlig dybde, og en smag som man overhovedet ikke kan sætte en finger på. Det er en smag der er så svær at identificere, ligegyldigt hvor mange øl man har smagt. Det er humlen der er med til at give en særlig syre og beskhed som giver den en særlig karakter.

Man kan også helt selv afgøre hvilken alkoholprocent man gerne vil have i sin hjemmeproduceret og hjemmelavet øl. Det er meget hyggeligt at servere et hjemmelavet produkt for ens gæster, især hvis man også er lidt ferm i et køkken. Man kan med fordel servere både noget salt og noget fedt til en god hjemmebrygget øl, da syren i øllen passer godt sammen med begge disse dele. Det kan med fordel være tapas i form af ristet brød med noget fed laks og mayonaise med en smag af noget, for eksempel estragon. Det kan også være ovnstegte kyllingelår med salvie og stegt bacon med vagtelæg. Og så kan man også lave nogle hjemmelavede rodfrugtechips med masser af salt på. Og så handler det bare om at invitere sine bedste venner over på besøg så de kan prøvesmage øllen og give deres uforbeholdne mening om øllen og måske også selskabet.

Relaterede nyheder