Skarp grafik og højt humør på væggene

Er du blevet lidt træt af udtrykket i din stue? Trænger der til nye visuelle indtryk på væggene? Eller har du bare lidt for meget plads til overs på væggen i stuen, på kontoret eller i soveværelset?

Skab blikfang

Det kan være en dyr omgang at skifte alle møbler og nipsgenstande ud, bare fordi man er blevet lidt træt af, hvordan det hele ser ud. En nem måde at ændre denne følelse er med plakater. Så hvis du er træt af, hvordan rummet ser ud, kan det være en god og effektiv løsning ? der samtidig ikke koster det hvide ud af øjnene.

grafisk plakater til salg

Hvis man samtidig sammenligner udgiften til en eller flere plakater med udgiften ved at skulle ændre hele stuen ved at skifte møblerne og male om og re-dekorere, er det en meget mindre besværlig og dyr omfang blot at hænge en stor plakat op på en af væggene.

Vi danskere kan godt være lidt beskedne og mådeholdne, når det kommer til visuelle indtryk og at gøre opmærksomme på os selv. Og tomme vægge i stuen er der også en danskernes 5 værste indretningsfejl. De tomme vægge får nemlig stuen til at se ufærdig og upersonlig ud. Derfor kan du med fordel give liv til indretningen med plakater eksempelvis fra X-Tension.

Det er i øvrigt også helt oplagt at hænge plakater op i sin stue. Her tilbringer man meget tid og vil derfor kunne nyde plakaten meget. Mange mennesker har også nogle gode, store vægge i stuen, der virkelig indbyder til en større og iøjnefaldende plakat.

Det er de færreste forundt at fylde hjemmets vægge med kostbare værker, men heldigvis behøver kunst ikke at koste en formue. Hvad enten du er til grafisk plakater eller plakater med ordsprog, skulle du tjekke X-Tension.

Charlotte Hænger, som ejer X-Tension elsker humor og at udtrykke sig visuelt og elsker at forklare, altså at sætte ord på …. Derfor er hendes designs, billeder og plakater altid støttet med ord. Således har hun mulighed for at ?tale? gennem billederne – og således ?taler? de jo også til øjet der kigger på dem, når de hænger der til skøn skue på vægge rundt omkring.

Hendes strategi er at at billeder skal ?tale?, ?sige noget? gerne en tvist af humor – altså have en mening og samtidigt være et elegant og stilrent design til bolig og erhverv.

Hos X-Tension finder du kategorier som design, humor, photoplakater, børnebilleder, typografi og ordsprog plakater. Alle designs skal prismæssigt være på et niveau hvor alle kan være med, når de køber.