Sport og friluftsliv

Smart køkken med skydelåger

Jeg elsker at lave mad i vores forholdsvis nye køkken, som vi fik installeret for ikke så længe siden. Der er nemlig godt med plads, så jeg rigtig kan brede mig ud under madlavningen. Især når jeg laver sushi, har jeg virkelig brug for godt med plads. Vores nye køkkenskabe giver rig mulighed for at skabe endnu mere plads, da der er så meget plads i vores køkkenskabe, at vi bare kan gemme alt ting væk under køkken skabene. Især vores gryder, store køkkenmaskiner og meget mere fylder altså en del i køkkenet. Det er noget helt andet, end da jeg var studerende og boede i en lille studielejlighed. Køkkenet var simpelthen så småt, at jeg knap nok kunne stå og bage boller der. Så hold da helt op, hvor sætter jeg bare pris på det køkken min kæreste og jeg har fået installeret. Noget andet smart, er alle de lækre skydelåger vi har i køkkenet. Med vores skydelåger på alle skabene er det super nemt at komme ind i alle skabene, og på den måde kan vi altså virkelig nemt komme ind i alle skabene, selv imens jeg for eksempelvis er ved at lave mad.

Fandt inspiration på nettet

Egentlig havde vi slet ikke helt så store planer om renovering af vores køkken, og da slet ikke luftet tanken om de smarte skydelåger. Ideen kom først lidt efter, at jeg havde læst et blogindlæg på nettet, med en pige der havde installeret nogle fine spejle med lys på hendes badeværelse. Ikke at det fik mig til at tænke på et nyt køkken, men hun linkede til hjemmesiden med de fine spejle med lys og derinde fandt jeg simpelthen det lækreste køkken, som jeg skyndte at vise til min kæreste, som heldigvis hurtigt hoppede med på ideen, om at spare sammen til et nyt lækkert køkken. Hvis I klikker på spejl med lys kommer I lige præcis ind på den side, som hun henviste til.

Relaterede nyheder