Smukke ure til herre og damer

Hos Ur Specialisten findes et stort udvalg af kvalitetsure til både herre og dame. Et af de kvalitetsbevidste brands som Ur Specialisten kan brøste sig af at have i sit sortiment, er ure fra det schweiziske firma Maurice Lacroix. Udvalget af maurice lacroix ure spænder over et bredt udvalg af både maurice lacroix herreure og maurice lacroix dameure. Her findes både underbrands som Aikon, Pontos og Eliros, og uanset hvilket underbrand af urene fra Maruice Lacroix, er alle ure udført i et stilligt design med utroligt smukke detaljer. Ydermere er det også muligt, at man kan sortere i hvilket urværk, som uret skal have, herunder findes muligheder som quartz og automatik. Endeligt er det også muligt at vælge, om et af de maurice lacroix ure ure, man kigger på, skal være automatik eller sågar et dykkervenligt ur! Priserne varierer fra ca. 4500 kr. og opefter, så der er også lidt at vælge imellem, når det kommer til prisleje.

Er man ikke til maurice lacroix ure, findes som sagt også et væld af andre smukke ure i forskellige brands. Eksempelvis har Ur Specialisten, som i øvrigt tidligere hed Seiko Specialisten, et stort udvalg af Seiko ure. Men også tyske Hugo Boss og amerikanske Tommy Hilfiger er at finde på hylderne. Endeligt findes der, udover herre- og dameure også børneure. Børneurene kommer i et væld af farver og findes både i digitale udgaver såvel som analoge og er alle fra Lorus, som er et underbrand af det velkendte Seiko-brand.

På hjemmesiden er det også muligt at finde et katalog, som man kan sidde og klikke sig igennem. Er man til lidt ‘ur-nørderi’ er det også muligt at læse lidt forskellige artikler om eksempelvis Seiko-ure og Boss-ure. Og er man mere til at komme ind i en af de fysiske Ur Specialisten-butikker, er dette også en mulighed. Man kan, på hjemmesiden, nemlig søge efter den Ur Specialisten, som ligger tættest på en selv.