Sport og friluftsliv

Stor erfaring og rådgivning indenfor computere

Computeren er vigtig på arbejdet

Det er i dag for mange umuligt at kunne undvære en bærbar computer eller stationær computer på arbejdet. Derfor er det også vigtig at den computer man har, kan yde det som der kræves og at den er solid og holdbar hvilket sikre at den ikke går i stykker. En bærbar pc kan være at fortrække hvis man skal kunne have den med rundt omkring og hvis man ikke arbejder på det samme kontor hver dag. Derimod er der ofte mere kraft i en stationær computer så hvis søger computere til en arbejdsplads hvor de ansatte ikke skal flytte rundt og foretage opgaver udenfor virksomhedens mure så er en stationær computer at foretrække.

Bærbar computere er populære

I dag kan bærbare computere mere end de kunne for 5 år siden. Det er i dag blevet muligt at give en bærbar computer noget mere styrke i form af bedre processorer og grafik og problemet med batterier ved bærbare er også blevet bedre. Derfor foretrækker mange virksomheder i dag at uddele en bærbar pc til deres medarbejdere især fordi det giver mulighed for at medarbejderen kan tage arbejdet med hjem og fuldfører det derhjemme.

Stort udvalg af nye og brugte bærbar

Hos Uniplus.dk findes der et stort udvalg af både nye og brugte computere. En brugt computer kan være løsningen hvis man gerne vil spare lidt på investering. Når man køber en brugt pc så får man en pc som fungere lige så godt som en ny den har bare ikke fået et nyt “omslag/cover” og nogle af komponenterne er heller ikke udskiftet men tjekket for fejl.

Få hjælp til at træffe det rigtige valg

Hos Uniplus.dk finder man konsulenter med stor erfaring indenfor IT-branchen hvilket sikre gode muligheder for rådgivning af hvilken pc man skal anvende til hvilket formål. Uniplus.dk har specialiseret sig i at hjælpe erhvervsvirksomheder og har derfor stor erfaring med hvilke pc’er der passer til hvilke formål.

Relaterede nyheder