Udendørs askebægre

De fleste ikke-rygere såvel som rygerne har en fælles mening om, at cigaretskodder i naturen bare er et totalt no-go. Og med god grund. For udover at det er både er grimt og sjusket, ja så har naturen overhovedet ikke godt af at få kastet cigaretskodder på sig. Det tager lang tid om at få dem nedbrudt, og de er således langt bedre, at man afskaffer sig sine brugte skodder på behørlig vis.

Til at afskaffe sig med sine cigaretskodder på grøn vis kan man med rette gøre brug af udendørs askebægre. Udendørs askebægre finder man eksempelvis hos firmaet Pure Solution, som har specialiseret sig i både udendørs skraldespande, udendørs askebægre, pusleborde, hånddesinficerende produkter samt meget meget mere. Skraldespande i sig selv skal naturligvis ikke bruges til at skodde sine cigaratter i, men skraldespande hvor der i toppen er et askebægre, er til gengæld perfekt til formålet. Hos Pure Solution finder man et godt udvalg af udendørs askebægre. Eksempelvis kan man finde den pladsbesparende version, som er et vægophængt askebægre udført i metal, der, som navnet antyder, kan hænges på væggen. Nogle af modellerne har sågar plads til, at man indsætter en reklame i A4-format, hvilket er perfekt, hvis askebægret er opsat udenfor en café eller en bar. De vægophængte askebægre fåes i støre og mindre størrelser, alt efter hvad ens behov og ønsker måtte være. Vil man hellere have et fritstående askebægre, fåes disse også i flere varianter og størrelser hos Pure Solution. Det kan derfor godt betale sig, at man tager et kig ind i det fine udvalg hos Pure Solution. Se udvalget på puresolution.dk

Pure Solution ert en dansk virksomhed, der har eksisteret siden 2008. De har således en årelang erfaring indenfor sit felt, og står gerne klar med råd og sparring til sine kunder, hvor de samtidig understreger, at den personlige service er i højsædet.